HOME
Gemeentebelangen Woudrichem

stevig geworteld in de samenleving

HOME
Vragen en klachten in Woudrichem

Helaas komt het in de gemeente Woudrichem, naar de mening van Gemeentebelangen, nog te vaak voor dat vragen en klachten van in woners te laat of soms helemaal niet beantwoord worden.

Al enige tijd probeert Gemeentebelangen hier verbetering in aan te brengen. Wij hebben daartoe het college al diverse malen gevraagd een duidelijke procedure op te stellen waarin afhandelingtermijnen worden genoemd. Tot op dit moment heeft dat nog niet geleid tot de gewenste verbetering. Nog te vaak komt het voor dat de ontvangst bevestiging die men ontvangt naar aanleiding van een vraag of klacht ook meteen het laatste is wat men van de gemeente hoort. Dit leidt terecht tot een hoop ergernis.

Om van de omvang van dit probleem een duidelijk beeld te krijgen komt Gemeentebelangen graag in contact met inwoners die een klacht hebben of een vraag hebben gesteld en geen of te laat antwoord hebben ontvangen. Indien gewenst zullen wij ons inzetten om voor u op nog niet beantwoorde vragen een antwoord te verkrijgen. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht als u het inhoudelijk niet eens bent met de afhandeling. Uw reacties kunt u per email sturen naar informatie@GBWoudrichem.nl U kunt ook direct contact opnemen met een van onze raadsleden. De contact gegevens vindt u hieronder.


Fractievoorzitter

Rene Hoegee

Parallelweg 33

4283 GR Giessen

06-53387540

R.Hoegee@planet.nl

Raadslid

Henri Boeve

Heulstraat 9

4283 AE Giessen (Uitwijk)

06- 42 03 79 37

H.Boeve@sabinavanegmont.nl